Forskningsgruppen for uhæmmet vidensanvendelse

Den kreative platform

Den Kreative Platform er en procesmetode fra Aalborg universitet, der er udviklet til at skabe kreativitet og nytænkning. Det specielle ved Den Kreative Platform er, at den udvikler deltagernes kreativitet, mens de arbejder eller bliver undervist. Resultatet er flere og mere nyskabende ideer, et engagerende og kreativt miljø samt mere kreative medarbejdere eller elever/studerende.

  • Ingen innovation uden kreativitet - Den Kreative Platform anvendes som motoren i innovative og entreprenelle processer til at skabe engagement og nytænkning.
  • Den Kreative Platform anvendes til organisationsudvikling eller medarbejderudvikling i offentlige og private organisationer.
  • Den Kreative Platform anvendes sammen med Creative Platform Learning (CPL) til undervisning i skole, gymnasium og videregående uddannelser. Find CPL i menuen til højre.

Køb bogen om vores teori og koncepter Kreativitet som uhæmmet anvendelse af viden, der handler om, hvordan Individer, grupper og organisationer bliver mere kreative.

Vi hjælper jer gerne i gang med Den kreative Platform.

Kontakt Søren Hansen på 20458394 eller sha@plan.aau.dk.

Besøg Den Kreative Platform på Facebook

Her kan du følge med i, hvad vi anvender Den Kreative Platform til, når vi er ude hos skolerne, virksomhederne, kommunerne eller andre organisationer. Du kan også følge med i frigivelse af nye materialer her på hjemmesiden, kurser samt andre nyheder.

Creative Genius-uddannelsen

Ét-årig deltidsuddannelse på Aalborg universitet, hvor du udvikler og anvender din og organisationens kreativitet i teori og praksis. Udvikl dig til et kreativt geni til glæde for dig og din organisation.