Forskningsgruppen for uhæmmet vidensanvendelse

Materialer og værktøjer

Her har vi samlet alle de værktøjer og materialer, vi i tidens løb har udviklet gennem vores forskning. Du finder kreativitetskort, kreativitetsøvelser, procesmoduler, bøger, artikler og videoer. Det meste er open source og kan frit anvendes. Dog må du ikke videresælge det.

Kreativitetsøvelser........ (3D-cases)

Kreativitets�velser (3D-cases) til brug i kreative processer i undervisnings- eller faciliteringsforl�b.Små kreativitets øvelser der udvikler menneskers kreative kompetencer. Se 3D-cases.

Procesmoduler Til Den Kreative Platform

Procesmoduler til Den Kreative Platform på Aalborg Universitet (AAU).Procesmoduler, du selv kan sammensætte til din egen kreative proces. Se procesmoduler.

Procesforløb til Den Kreative Platform

Procesforløb til Den Kreative Platform på Aalborg Universitet (AAU).Færdige procesforløb til Den Kreative Platform. Print og faciliter her

Kreativitetskort (Trænings- og Stimulikort)

Kreativitetskort til skabelse af ideer i kreative processer.Kreativitetskort anvendes i kreative processer til at stimulere idegenering. Se kreativitetskort.

Bøger og Artikler

Bøger, artikler og publikationer om Den Kreative Platform og Creative Platform Learning (CPL) på Aalborg Universitet (AAU).Vi udgiver løbende bøger og artikler om vores koncepter, teori og forskning i kreativitet. Se bøger og artikler.

Forelæsninger (online)

Online forelæsninger om Den Kreative Platform på Aalborg Universitet (AAU) og anvendelsen af 3D-cases.En række videoer, der forklarer teorien bag koncepterne samt eksempler på anvendelse. Se videoer.

Om vores forskning

Hvem er vi? Hvad forsker vi i? Hvordan forsker vi? Eksempler på projekter. Læs om vores forskning i kreativitet og kreative processer