AAU logo

Forskningsgruppen for uhæmmet vidensanvendelse

UVA-gruppens medlemmer

 

Lektor Søren Hansen

Ph.d. Søren Hansen er lektor i kreativitet på Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet. Han har i mange år forsket og undervist i, hvordan individer, teams og organisationer kan blive mere kreative. Sørens forskningsmæssige fokus er på hvordan mennesker der arbejder med viden kan udvikle deres egen kreative metode som tillader dem at anvende mere viden fra andre domæner i deres arbejde. Et andet fokus er på hvordan ledere og organisationer kan fremelske og støtte op om de kreative i organisationen.

MAIL: sh@business.aau.dk

Personlig profil på VBN

 

 

Lektor Christian Byrge

Ph.d. Christian Byrge er lektor i kreativitet på Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet. I det sidste årti har han fokuseret sin forskning på den langsigtede forbedring af individets kreativitet - hvordan man gennem bevidst træning og praksis gør kreativiteten til en del af sin personlighed . I øjeblikket arbejder Byrge på design af en model til systematisk udvikling af grundlæggende kreative færdigheder, herunder originalitet, fleksibilitet, overtalelse og udholdenhed. Han fokuserer på enkeltpersoner og organisationer, der tør sætte satse på nye ideer.

MAIL: byrge@business.aau.dk 

Personlig profil på VBN

 

Proceskonsulent Jonna Langeland Christensen

Jonna Langeland Christensen er proceskonsulent på institut for Økonomi og Ledelse. Hun har gennem mange år designet, faciliteret og undervist i kreative processer for et vælg af organisationer indenfor den private og offentlige sektor. Hun har gennemført udviklingsprocesser baseret på procesmetoden Den kreative Platform og hjulpet mange skoler med implementering af undervisningsmodellen Creative Platform Learning. Derudover underviser hun i hvordan man selv kan anvende Den Kreative Platform og Creative Platform Learning i sin organisation. Endelig underviser hun i hvordan man kan anvende koncepterne Den Kreative Gruppe og Det Kreative Møde.

jonnalc@business.aau.dk 

Personlig profil på VBN