AAU logo

Forskningsgruppen for uhæmmet vidensanvendelse

Skræddersyede kurser og procesforløb

Fandt du ikke hvad du søger under vores kurser og kreative processer? Så kan vi sikkert alligevel hjælpe dig hvis det har at gøre med at få mennesker til at tænke og handle på nye måder. Kreativitet handler om at kunne anvende al sin viden og erfaringer uden at være bundet af vaner, fordomme eller andre begrænsende mønstre. Kreativitet skaber også nærvær og engagement i arbejde og uddannelse. Hvis det er det du vil så hjælper vi gerne.
 

Hvis du ønsker:

  • Afvikling af en kreativ proces til produktudvikling, organisationsændringer eller andet, hvor du ønsker at flere medarbejderes viden blandes, så nye ideer og perspektiver opstår.
  • Et skræddersyet kursus om Den Kreative Platform eller Creative Platform Learning (CPL), så I selv kan bruge dem
  • En workshop om eller med kreativitet

- skal du kontakte Lektor Søren Hansen på sh@business.aau.dk eller 20 45 83 94.

Kurser

Kurser, hvor I lærer at anvende Den Kreative Platform til undervisning, kreative workshops eller facilitering af innovative processer. Alle vores åbne kurser afholdes også hjemme hos jer, hvor vi kan skræddersy dem til jeres formål.

Kreative Workshops, som vi faciliterer for jer er f.eks.

Projektopstart  - hvor projektdeltagerne smedes sammen i et kreativt miljø og får ideer til projektet.

Nytænkning - En workshop baseret på Den Kreative Platform, hvor målet er at nytænke et produkt, en organisationsændring, eller hvad det nu er, I ønsker at nytænke. Et forløb kan vare fra 4 timer til 2 dage.

Vidensdeling - Et vidensdelingsforløb, hvor det bliver lettere for deltagerne at vidensdele i det opgavefokuserede og bedømmelsesfri miljø, der skabes med Den Kreative Platform. Det er specielt velegnet til møder eller workshops, hvor mange forskellige deltagere med forskellig baggrund skal vidensdele om en opgave eller et emne.

Medarbejderudviklingsforløb på Den Kreative Platform

Når man er sammen på Den Kreative Platform, udvikles der hurtigt en atmosfære af kreativitet og engagement. Det udnytter vi i et forløb, hvor målet er at skabe et arbejdsmiljø baseret på kreativitet, engagement og højt til loftet i forhold til, at alle kan arbejde sammen med alle på en inspirerende måde, der stimulerer kreativitet og nytænkning.

Camps

Solution Camps på 8 – 48 timers varighed, hvor deltagerne arbejder på Den Kreative Platform med en konkret problemstilling, som I gerne vil have tænkt nyt om. Se eksempel på en CAMP: