AAU logo

Forskningsgruppen for uhæmmet vidensanvendelse

Bliv bevidst om organisationens kreative potentiale

Mange tror, at kreativitet bare handler om at kunne få ideer eller kun er for de "kreative fag". Vores forskning og samarbejde med virksomheder viser, at kreativitet er en væsentlig kompetence for alle typer arbejdspladser og bl.a. skaber mere innovation i dagligdagen, en større arbejdsglæde og bedre samarbejde. Invitér os til et uforpligtigende møde, hvor vi vil fortælle jer, hvad kreativitet har gjort for virksomheder og offenlige institutioner. Lad os give et bud på hvad den kan gøre for jer. Mødet er gratis for virksomheder og offentlige institutioner i Region Nordjylland.

Hvem er vi?

Vi er et forsknings- og ressourcenter på Aalborg Universitet, der i 15 år har forsket og undervist i, hvordan mennesker og organisationer bliver mere kreative. Gennem samarbejde med et utal af virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner har vi udviklet en række praksisnære koncepter, der skaber mere kreativitet og dermed innovation i dagligdagen.


Hvad er kreativitet?

Vores forskning fokuserer på den kreativitet, der får mennesker til at kunne anvende deres viden og erfaring kreativt og dermed skabe innovation i dagligdagen. Helt lavpraktisk handler kreativitet om at kunne se med friske øjne på det man arbejder med - opgaverne, kunderne, omgivelserne eller kollegaerne. For at det kan lade sig gøre, skal den enkelte vide, hvordan han eller hun bruger sin viden og erfaring kreativt, og samtidigt skal arbejdsmiljøet give mulighed for det. Der er altså både et individuelt og et ledelsesmæssigt perspektiv at arbejde med.


Hvad kan kreativitet gøre for jeres organisation?

Det er det, vi gerne vil hjælpe jer med at finde ud af på et uformelt møde hos jer. Her er en liste over, hvad kreativitet har gjort for andre organisationer:

  • Skabt nye produkter eller forbedret de gamle
  • Mere kreativitet i den enkelte opgaveløsning
  • Forbedret innovationsevnen - og innovationshøjden
  • Forbedret arbejdsmiljøet i retning af mere lyst, større åbenhed og højere til loftet
  • Forbedret samarbejdet på tværs i virksomheden. Alle kan tale og udvikle med alle
  • Større impact. Alle får lettere øje på muligheder - og handler mere på dem


Hvis du vil vide mere om os, inden vi mødes

Den side, du læser lige nu, er en del af vores ressourceside til alle, der gerne vil have mere kreativitet i dagligdagen. Se i menuen til højre. Dér finder du meget om vores koncepter, metoder, teori og kurser. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til sh@business.aau.dk eller ringe på 20458394


Sådan får du os på besøg og bliver klogere på jeres organisations kreative potentiale

Skriv til Søren Hansen på sh@business.aau.dk eller ring på 20458394 og foreslå et uformelt møde hos jer, hvor vi sammen nysgerrigt udforsker jeres organisations kreative potentiale. Måske har I på forhånd identificeret et behov for kreativitet eller innovation. Så fortæller I om det. Vi vil også gerne spørge ind til og forstå jeres dagligdag med dens arbejdsgange og udfordringer. Vi vil derefter kort gennemgå, hvor vi ser jeres kreative potentiale, og komme ind på, hvordan I kan forløse det. Hvad der sker herefter, finder vi ud af. Måske ønsker I at vi skal samarbejde i en eller anden form, eller også er I tilfreds med vores indput. Under alle omstændigheder er vi taknemmelige for at have fået indsigt i dagligdagen i jeres virksomhed.

Gratis for organisationer i regions nord

Vi besøger virksomheder i region nord uden beregning. Vi kommer også gerne på besøg i resten af Danmark. Kontakt os for en pris.

Med venlig hilsen

Forskningsleder Søren Hansen

Forskningsgruppen for Uhæmmet anvendelse af Viden, Aalborg universitet