AAU logo

Forskningsgruppen for uhæmmet vidensanvendelse

Vi faciliterer en kreativ proces for dig

Har du brug for en kreativ proces? Vi har faciliteret et utal af kreative processer baseret på procesmodellen Den Kreative Platform indenfor områder som produktudvikling, organisationsudvikling og undervisning. På Den Kreative Platform er mennesker åbensindede og fokureserede sammen i det specielle kreative miljø metoden skaber. Derfor er det en ideel metode til at se nye perspektiver og muligheder sammen.

Vi har erfaring med følgende typer processer

  • Afvikling af en kreativ proces til produktudvikling, organisationsændringer, reform arbejde eller andet. Resultatet er en mængde nye ideer og muligheder, der kan handles på.
  • Kreative processer er også gode til at blande medarbejdernes viden og perspektiver i en bedømmelsesfri atmosfære. De er derfor ideelle til processer, hvor du ønsker, at medarbejdere fra forskellige afdelinger lærer at kende hinandens videns- og arbejdsmønstre. Resultatet er bedre fælles forståelse og en grobund for forandring.

Udover resultatet af processen får I også en konkret oplevelse af det kreative miljø der skabes under afviklingen af processen. Det skaber en positiv oplevelse for deltagerne og kan bevidst anvendes som led i opbygningen af en mere kreativ kultur. Hvis I ønsker det slutter vi gerne af med en kort teoretisk gennemgang af hvorfor Den Kreative Platform virker som den gør.

- Kontakt Lektor Søren Hansen (sh@business.aau.dk) eller 20 45 83 94.

Et væsentligt element i vores forskning har været afholdelse af kreative processer et utal af steder i forbindelse med samarbejde med forskellige organisationer. Det er på den måde Den Kreative Platform er blevet til - og stadig udvikles.