AAU logo

Forskningsgruppen for uhæmmet vidensanvendelse

Kurser, foredrag og processtyring

Gennem vores forskning i kreativitet har vi været med i mange projekter og uddannelsesforløb. Herigennem har vi udviklet og afprøvet en række koncepter, kurser og uddannelser. Den erfaring, vi har derfra, nyder du godt af i de kurser, vi udbyder, samt i de kreative processer, vi gerne afvikler for dig. Vi kommer også gerne på besøg og hjælper jer med at blive bevidst om jeres organisations kreative potentiale (gratis i region nord)
 

kreativitet som et fag på din skole

Få en introduktion til hvordan du kan undervise i kreativitet som et fag og hvordan kreativiteten integreres i de eksisterende fag. Se mere her

Lær at facilitere en kreativ proces

2-dags kursus på Den Kreative Platform om at designe og gennemføre kreative processer inden for innovation, udvikling eller undervisning.Et 2-dags kursus i Den Kreative Platform, hvor du lærer at designe og gennemføre kreative processer til ethvert formål inden for innovation, udvikling eller undervisning. Læs mere om kurset.

Creative Genius-uddannelsen på Aalborg Universitet (AAU).En unik 1-årig uddannelse på deltid for dig, der ønsker at gå i dybden med din egen og andres kreativitet i både teori og praksis. Læs mere på Creative Genius-hjemmesiden.

Foredrag om Kreativitet for individer og organisationer

Foredrag om kreativitet for individer og organisationer. Forskningsgruppen for Uhæmmet Vidensanvendelse på Aalborg Universitet (AAU).Vil I gerne høre mere om kreativitet, hvordan man bliver mere kreativ som individ eller organisation, eller om hvordan kreativitet bliver motoren i jeres innovation? Bestil et foredrag om kreativitet.

Skal vi facilitere en kreativ proces for dig?

Facilitering af kreative processer baseret på procesmodellen Den Kreative Platform på Aalborg Universitet (AAU).Vi gennemfører gerne kreative processer for dig i forbindelse med produktudvikling, organisationsudvikling eller uddannelse. Læs mere om facilitering af kreative processer.

Få Creative Platform Learning på din uddannelsesinstitution

Få Creative Platform Learning (CPL) på din uddannelsesinstitution.Få vores kursus i Creative Platform Learning hjem på skolen. Vi sætter lærerne igang og superviserer dem. Læs mere om kurser og supervision.

Skræddersyede forløb til dine behov

Skræddersyede kurser og forløb inden for kreativitet. Forskningsgruppen for Uhæmmet Vidensanvendelse på Aalborg Universitet  (AAU).Har du behov for et kursus eller procesforløb, du ikke kan finde her på siden, så læs om vores skræddersyede kurser og procesforløb.

Bliv bevidst om virksomhedens kreative potentiale

Bliv bevidst om virksomhedens kreative potentiale

Vores forskning viser, at kreativitet er en vigtig kompetence for alle medarbejdere i alle virksomheder. Invitér en ekspert til et uformelt møde og hør hvad kreativitet kan bidrage med i jeres virksomhed.  Læs mere om et møde.