Kurser, foredrag og processtyring

Gennem vores forskning i kreativitet har vi været med i mange projekter og uddannelsesforløb. Herigennem har vi udviklet og afprøvet en række koncepter, kurser og uddannelser. Den erfaring, vi har derfra, nyder du godt af i de kurser, vi udbyder, samt i de kreative processer, vi gerne afvikler for dig. Vi kommer også gerne på besøg og hjælper jer med at blive bevidst om jeres organisations kreative potentiale (gratis i region nord)
 

Lær at facilitere en kreativ proces

2-dags kursus på Den Kreative Platform om at designe og gennemføre kreative processer inden for innovation, udvikling eller undervisning.Et 2-dags kursus i Den Kreative Platform, hvor du lærer at designe og gennemføre kreative processer til ethvert formål inden for innovation, udvikling eller undervisning. Læs mere om kurset.

Kreative metoder til hverdagens opgaver

Kreative metoder til hverdagens opgaver

Kreative metoder vi selv anvender til at løse alle dagligdagens opgaver. Du får mere fokus, bliver mere åben og begynder at bruge al din viden. Læs mere om kurset

Lær at anvende Creative Platform Learing i din undervisning

Lær at anvende Creative Platform Learing i din undervisning

Få fokuserede, engagerede og kreative elever i alle dine fag. Creative Platform Learning gør kreativitetsforskningen levende i timerne. Læs mere

Creative Genius-uddannelsen på Aalborg Universitet (AAU).En unik 1-årig uddannelse på deltid for dig, der ønsker at gå i dybden med din egen og andres kreativitet i både teori og praksis. Læs mere på Creative Genius-hjemmesiden.

Foredrag om Kreativitet for individer og organisationer

Foredrag om kreativitet for individer og organisationer. Forskningsgruppen for Uhæmmet Vidensanvendelse på Aalborg Universitet (AAU).Vil I gerne høre mere om kreativitet, hvordan man bliver mere kreativ som individ eller organisation, eller om hvordan kreativitet bliver motoren i jeres innovation? Bestil et foredrag om kreativitet.

Skal vi facilitere en kreativ proces for dig?

Facilitering af kreative processer baseret på procesmodellen Den Kreative Platform på Aalborg Universitet (AAU).Vi gennemfører gerne kreative processer for dig i forbindelse med produktudvikling, organisationsudvikling eller uddannelse. Læs mere om facilitering af kreative processer.

Din egen kreativitet

Din egen kreativitet

Har du tænkt over hvordan din egen kreativitet virker? På dette kursus lærer du at indrette dig så din kreativitet træder frem i dit arbejde og i dit liv. Læs mere om kurset

Få Creative Platform Learning på din uddannelsesinstitution

Få Creative Platform Learning (CPL) på din uddannelsesinstitution.Få vores kursus i Creative Platform Learning hjem på skolen. Vi sætter lærerne igang og superviserer dem. Læs mere om kurser og supervision.

Skræddersyede forløb til dine behov

Skræddersyede kurser og forløb inden for kreativitet. Forskningsgruppen for Uhæmmet Vidensanvendelse på Aalborg Universitet  (AAU).Har du behov for et kursus eller procesforløb, du ikke kan finde her på siden, så læs om vores skræddersyede kurser og procesforløb.

Bliv bevidst om virksomhedens kreative potentiale

Bliv bevidst om virksomhedens kreative potentiale

Vores forskning viser, at kreativitet er en vigtig kompetence for alle medarbejdere i alle virksomheder. Invitér en ekspert til et uformelt møde og hør hvad kreativitet kan bidrage med i jeres virksomhed.  Læs mere om et møde.